loading...

مجله اينترنتي هلو

بازدید : 61

درباره اختلالات شنوايي در نوزادان بدانيد

دکتر شیرازی علل ناشنوایی زیر پنج سال را غالبا ارثی و مادرزادی دانست

به ادامه مطلب برويد

اختلالات شنوايي در نوزادان

یک متخصص گوش،حلق و بینی: مصرف دارو و ابتلا به عفونت‌ در دوران بارداری باعث بروز ناشنوایی می‌شود مصرف حتی ساده‌ترین داروها در دوران بارداری ممنوع است.


یک جراح و متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به شیوع یک درصدی ناشنوایی و پنج درصدی اختلالات شنوایی در حد متوسط در جوامع بشری در ادامه مصرف دارو و ابتلا به برخی عفونت‌ها در دوران بارداری را در بروز ناشنوایی موثر برشمرد و افزود: از این رو حتی ساده ترین داروها در دوران بارداری منع مصرف دارد.


دکتر شیرازی علل ناشنوایی زیر پنج سال را غالبا ارثی و مادرزادی دانست و افزود: شناسایی زودهنگام اختلالات شنوایی برای درمان مناسب تا حداکثر سن 6 ماهگی از اهمیت فراوانی برخوردار است. به نحوی که در بسیاری از جوامع با استفاده از شیوه‌های متعدد افراد پرخطر را غربالگری می‌کنند.


این عضو هیات علمی دانشگاه، در تشریح علل ناشنوایی با اشاره به این که گاهی ناشنوایی علامتی از یک سندرم به شمار می‌رود، گفت: به عنوان مثال ناشنوایی به همراه اختلالات اسکلتی صورت و بدن، مشکلات کلیوی، عصبی، چشم و غدد و به ویژه تیرویید دیده می‌شود.
وی، بروز عفونت‌هایی چون سرخجه، توکسوپلاسموز، مصرف برخی آنتی بیوتیک‌ها، داروهای ضد صرع و قلبی را در بروز ناشنوایی مادرزادی موثر برشمرد و یادآور شد: ناشنوایی ناشی از عوارض زایمان‌های سختی که طی آن اکسیژن رسانی به نوزاد دچار اختلال می‌شود، زردی‌های شدید منجر به تخریب شنوایی و عفونت‌های دوران شیرخوارگی نظیر مننژیت، سرخک، سرخجه است.


دکتر شیرازی، با بیان این که ناشنوایی پس از پنج سالگی متفاوت از دوران بزرگسالی نیست، افزود: برخی بیماری‌های ارثی در سنین بلوغ تظاهر می‌یابند به عنوان مثال بیماری ارثی اتواسکلروز (سخت شدن استخوانچه‌های داخلی گوش) با شیوع بیشتر در بانوان و در هنگام بلوغ است.


این جراح و متخصص گوش، حلق و بینی محیط‌های کاری پر سر و صدا چون فرودگاه، محیط‌های صنعتی و دریافت امواج صوتی بیش از حد مجاز (بیش از 85 دسی بل) را در بروز پدیده ناشنوایی موثر دانست و یادآور شد: با افزایش سن و فرسودگی، فرسایش سلول، اعصاب شنوایی فرد به پیرگوشی هم مبتلا می‌شود.


به گفته وی، استفاده نوجوانان از هدفون‌های با فرکانس بالا در بروز اختلالات شنوایی موثر است.


دکتر شیرازی، در پایان با اشاره به بروز حالتی چون اوتیت سروزی یادآور شد: در این وضعیت ماده سختی در پشت پرده گوش بدون درد ایجاد می‌شود که باعث کاهش نامحسوس شنوایی در کودک می‌شود.

منبع:بيتوته beytoote.com

بازنشر : مجله اينترنتي هلو

+ مطالب مرتبط +

درباره زردي نوزادان بدانيد

مسدود شدن مجاري اشک نوزاد

حساسيت هاي غذايي در نوزادان

عفونت گوش نوزاد

نارنجي شدن ادرار نوزاد آيا خطرناک است؟

مجله اینترنتی هلو یکشنبه 15 اسفند 1395 زمان : 9:44 نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
کد امنیتی رفرش

درباره ما
ما در مجله اينترنتي هلو با جديدترين مطالب درباره پزشکي،زناشويي،آشپزي،بارداري،کودک،تعبير خواب،مدل لباس،بيوگرافي افراد مشهور و .... در خدمت شما عزيزان هستيم
اطلاعات کاربری
داستان واقعي رابطه نامشروع با پسر شهرستاني

داستان واقعي رابطه نامشروع با پسر شهرستاني

کامران سرانجام توانست من را فریب دهد، زیرا او با اصرارتمام توانست یک روز به دور از چشم مادرم به خانه ما آمده و با من ارتباط برقرار کرده و  . .

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

لذت جنسي در دوران بيماري هاي مزمن

لذت جنسي در دوران بيماري هاي مزمن

افرادي که دچار بيماري هاي مزمن هستند چگونه از رابطه جنسي خود لذت ببرند؟

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

تجاوز به دختر دانش آموز توسط يک فوتباليست

تجاوز به دختر دانش آموز توسط يک فوتباليست

آقاي فوتباليست که دختر دانش آموز تجاوز کرده بود و باعث باردار شدن اين دختر شده بود

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

آمار سایت
  • کل مطالب : 12266
  • کل نظرات : 148
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 97
  • آی پی امروز : 46
  • آی پی دیروز : 161
  • بازدید امروز : 611
  • باردید دیروز : 1,058
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 611
  • بازدید ماه : 9,192
  • بازدید سال : 40,513
  • بازدید کلی : 3,901,894
  • کدهای اختصاصی