loading...

مجله اينترنتي هلو

بازدید : 77

اين دردهاي سينه را جدي بگيريد . علت درد سينه چيست؟

مجله اينترنتي هلو : علل ناراحتی و درد در قفسه سینه شامل اختلالات و بیماری‌هایی است که دیواره قفسه سینه را گرفتار می‌کند، شایع‌ترین علل درد در این ناحیه را شامل بیماری‌های قلبی، ریوی، گوارشی، عروقی، عضلانی ‌ اسکلتی، عفونی، اختلالات عاطفی و روانی و بدخیمی‌ها می با شند

به ادامه مطلب برويد

اين دردهاي سينه را بايد حتما جدي بگيريد

-پارگی ناگهانی کیسه‌های هوایی و ایجاد هوا در قفسه سینه به صورت غیرطبیعی نیز موجب بروز دردهای ناگهانی در طرف درگیر قفسه سینه شده که تنگی نفس را نیز به دنبال دارد که ممکن است به علت ضربه به قفسه سینه، عفونت‌ها، سرفه یا عطسه شدید ناگهانی و… ایجاد شود.

.  در بسیاری از مواقع، هنگام فعالیت‌های روزانه، وقتی با دلمشغولی‌های خود دست و پنجه نرم می‌کنیم، احساس درد کوچکی در قفسه سینه ما را به خود می‌آورد؛ دردی که معلوم نیست منشأ آن کجاست و کی و چه وقت به آن مبتلا شده‌ایم، ولی هر چه که هست بسیاری از افراد براحتی از کنارش می‌گذرند و با محو شدن عوارض درد همه چیز را به گرد فراموشی می‌سپارند.

-دردهای ناشی از قفسه سینه را یکی از شایع‌ترین موارد ابتلا در سطح جامعه و مراجعات به بخش‌های اورژانس است موارد بروز درد و ناراحتی در ناحیه قفسه سینه از اختلالات اندام‌های موجود در قفسه سینه و شکم است.

-علل ناراحتی و درد در قفسه سینه شامل اختلالات و بیماری‌هایی است که دیواره قفسه سینه را گرفتار می‌کند، شایع‌ترین علل درد در این ناحیه را شامل بیماری‌های قلبی، ریوی، گوارشی، عروقی، عضلانی ‌ اسکلتی، عفونی، اختلالات عاطفی و روانی و بدخیمی‌ها می با شند

بیماری‌های قلبی‌

-از جمله بیماری‌های درد قفسه سینه ایسکمی و آسیب به عضله قلب است. (ایسکمی یعنی این که اکسیژن‌رسانی به قلب برای تامین نیازهای متابولیک  سوخت و ساز  کافی نباشد)‌ این عدم هماهنگی ناشی از کاهش اکسیژن‌رسانی ، افزایش تقاضا برای اکسیژن یا هر دو است و

بارزترین علت زمینه‌ساز ایسکمی قلبی انسداد رگ‌های کرونر قلب به وسیله تصلب شرائین است که با وجود چنین انسدادی دوره‌های ایسکمی گذرا به واسطه افزایش تقاضا برای اکسیژن به دنبال فعالیت‌های فیزیکی و افزایش ضربان قلب به وجود می‌آید.

-دلایل وقوع ایسکمی استرس‌های روانی، تب، مصرف غذای زیاد، کاهش اکسیژن‌رسانی به دلیل کم‌خونی، کاهش فشار خون و…است : محل درد

پشت جناغ سینه است ولی ممکن است به گردن، فک، بازوها و شانه انتشار یابد. این درد بیش از ۲ دقیقه و کمتر از ۱۰ دقیقه به طول می‌انجامد و در صورت بروز سکته قلبی، متغیر و اغلب بیش از ۳۰ دقیقه است. همچنین از دیگر علل قلبی باید به بیماری‌های عروق بزرگ و دریچه‌ای قلب همانند پارگی رگ آئورت اشاره کرد.

+ بیماری‌های ریوی‌

-مواردی که به ریه‌ها و پرده جنب (پرده نازک بین جدار قفسه سینه و پوشاننده ریه‌ها)‌ آسیب می‌رساند از دلایل بروز ناراحتی در قفسه سینه می باشند و یکی از این موارد عفونت و التهابات این اعضا است. به عنوان مثال عفونت‌های دستگاه تنفسی به علت ویروس‌ها، باکتری‌ها یا سایر عوامل این درد را ایجاد می‌کند که غالبا این گونه دردها به صورت یکطرفه و موضعی، همراه با علائمی نظیر تنگی نفس، سرفه، تب و صداهای غیرعادی تنفسی است.

. پارگی ناگهانی کیسه‌های هوایی و ایجاد هوا در قفسه سینه به صورت غیرطبیعی نیز موجب بروز دردهای ناگهانی در طرف درگیر قفسه سینه شده که تنگی نفس را نیز به دنبال دارد که ممکن است به علت ضربه به قفسه سینه، عفونت‌ها، سرفه یا عطسه شدید ناگهانی و… ایجاد شود.

+ بیماری‌های گوارشی‌

. یکی دیگر از علل بروز احساس ناراحتی در قفسه سینه، بیماری‌ها و اختلالات گوارشی است. این اختلالات شامل بازگشت اسید معده به مری و ترش کردن، اختلالات عضلات حرکتی مری، زخم‌های معده و اثنی‌عشر، بیماری‌های کیسه صفرا و مجاری صفراوی همانند سنگ کیسه صفراست.

برگشت اسید نوعا باعث درد سوزشی عمیق در ناحیه زیر جناغ سینه و قسمت بالای شکم می‌شود دو حالت درازکش یا هنگامی که معده خالی از غذاست را از علل شدت درد بیان کرده و ابراز می‌کند: این درد با مصرف بعضی از غذاها یا داروهایی نظیر آسپرین تشدید می‌شود.وی اختلالات عضلانی مری به صورت گرفتگی عضلات حرکتی آن ، آسیب به جدار مری به واسطه بلع مواد سوزاننده، تهوع‌های شدید و مکرر یا عوامل فشارنده خارجی موجب بروز دردهای پشت جناغ سینه شده که با فعالیت‌های فیزیکی هیچ ارتباطی ندارد.

+ بیماری‌های عضلانی – اسکلتی‌

«بیماری‌های مختلفی که بافت عضلانی و اسکلتی را در ناحیه قفسه سینه و اطراف آن درگیر می‌کنند موجب بروز درد و ناراحتی در قفسه سینه می‌شود.»

، بیماری‌های عفونی نظیر زونا، التهاب غضروف‌های دنده‌ای به دلیل ضربه و عوامل عفونی از دلایل عمده: ازجمله عوامل اسکلتی  عضلانی، بیماری‌های ستون فقرات گردنی و پشتی همانند دیسک مهره‌های گردن است و آرتروز شانه و مهره‌های ستون فقرات و پوکی استخوان در این نواحی این گونه دردها را موجب می‌شود که معمولا با حرکت یا فشار موضعی تشدید می‌شوند.

+ اختلالات عاطفی‌

. بیماری‌ها یا اختلالات روانی و عاطفی نیز (افسردگی، اضطراب، ترس و…) موجب درد در ناحیه قفسه سینه می‌شود، ۱۰ درصد از افرادی را که به واسطه درد قفسه سینه به پزشک مراجعه می‌کنند از مبتلایان به اختلالات روانی عاطفیمی باشند

.درد قفسه سینه با هدف تشخیص و بررسی پروتکل درمانی، توسط پزشک و مراجعه به وی صورت می‌پذیرد، ی: در این مواقع در درجه اول بایستی خونسردی خود را حفظ کرده و حرکت فیزیکی فرد مبتلا را کاهش داده و جریان هوای تازه را برای فرد مصدوم برقرار کرد و بیمار را فورا به

مراکز اوژانس ارجاع داد.

پارگی ناگهانی کیسه‌های هوایی و ایجاد هوا در قفسه سینه به صورت غیرطبیعی نیز موجب بروز دردهای ناگهانی در طرف درگیر قفسه سینه شده که تنگی نفس را نیز به دنبال دارد که ممکن است به علت ضربه به قفسه سینه، عفونت‌ها، سرفه یا عطسه شدید ناگهانی و… ایجاد شود.

پايان مطلب
تکناز

مجله اینترنتی هلو شنبه 13 آذر 1395 زمان : 21:13 نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
کد امنیتی رفرش

درباره ما
ما در مجله اينترنتي هلو با جديدترين مطالب درباره پزشکي،زناشويي،آشپزي،بارداري،کودک،تعبير خواب،مدل لباس،بيوگرافي افراد مشهور و .... در خدمت شما عزيزان هستيم
اطلاعات کاربری
داستان واقعي رابطه نامشروع با پسر شهرستاني

داستان واقعي رابطه نامشروع با پسر شهرستاني

کامران سرانجام توانست من را فریب دهد، زیرا او با اصرارتمام توانست یک روز به دور از چشم مادرم به خانه ما آمده و با من ارتباط برقرار کرده و  . .

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

لذت جنسي در دوران بيماري هاي مزمن

لذت جنسي در دوران بيماري هاي مزمن

افرادي که دچار بيماري هاي مزمن هستند چگونه از رابطه جنسي خود لذت ببرند؟

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

تجاوز به دختر دانش آموز توسط يک فوتباليست

تجاوز به دختر دانش آموز توسط يک فوتباليست

آقاي فوتباليست که دختر دانش آموز تجاوز کرده بود و باعث باردار شدن اين دختر شده بود

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

آمار سایت
  • کل مطالب : 12266
  • کل نظرات : 148
  • افراد آنلاین : 44
  • تعداد اعضا : 97
  • آی پی امروز : 411
  • آی پی دیروز : 124
  • بازدید امروز : 3,048
  • باردید دیروز : 348
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 3,048
  • بازدید ماه : 3,048
  • بازدید سال : 62,308
  • بازدید کلی : 3,923,689
  • کدهای اختصاصی