loading...

مجله اينترنتي هلو

بازدید : 253

چگونه چربي باسن و ران خود را کم کنيم ؟

تجمع چربی در خانم ها بیشتر در نواحی لگن و ران هاست .برای کاهش قطر ران یا چربی های لگن و شکم بهترین راه انجام ورزش های هوازی است

به ادامه مطلب برويد   لاغر كردن ران ، چربي سوزي باسن ، كوچك كردن باسن

 *   تجمع چربی در خانم ها بیشتر در نواحی لگن و ران هاست .برای کاهش قطر ران یا چربی های لگن و شکم بهترین راه انجام ورزش های هوازی است . خیلی از افراد مانند این خانم ها ، راحت ترین و بی اثرترین راه را برای رفع چاقی موضعی ( لیپوساکشن یا لیپولیز ) انتخاب می کنند اما نمی دانند چه عاقبتی در انتظارشان است.در طب ورزشی ، لاغری موضعی وجود ندارد و فرد نمی تواند فقط قطر ران یا شکم را کاهش دهد .

*   این کار را می توان با تکنیک های جراحی لیپولیز یا کرایولیپولیز انجام داد که روش های موقتی و ناپایدار هستند . در لیپولیز به طور موضعی مقداری از چربی را از ناحیه خارج می کنند ولی چون فرد رژیم غذایی خود را رعایت نمی کند و تغییری در شیوه زندگی غلط خود نمی دهد ، به اندازه کافی هم تحرک ندارد ، امکان دارد اندامش دوباره به حالت قبل برگردد اما با تداوم ورزش های هوازی ، بدن ذخایر چربی را می سوزاند .

سوختن چربی به طور خودکار در نقاطی است که بیشترین تجمع وجود دارد . با راه رفتن تند ، دویدن آرام ، شنا ، استفاده از تردمیل و دوچرخه حداقل یک ساعت در روز و رعایت رژیم غذایی انتظار می رود که قطر ران بعد از گذشت ۲ تا ۳ ماه کاهش یابد . این خانم نباید ناامید باشد وهنوز دیر نشده است . بعداز انجام ورزش هوازی و کاهش تجمع چربی درران می توانند برای افزایش قوام وتوان عضلات تمرین های بدنسازی را آغازکنند که کمک زیادی به شکل دهی ران می کند . ورزش دیگری وجود دارد که با دستگاه الکترونیکی بای لاین انجام می شود . این وسیله به عضلات قوام و به پا تناسب می دهد و مختصری هم به کاهش وزن کمک و حتی تا حدودی ظاهر پوست پرتقالی پوست را هم بهتر می کند .

*   چاقی موضعی ران درمانی دارد ؟


   خانم ۴۵ ساله ای که به قول خودشان خواسته اند با ساکشن ران ها مشکل قطور بودن و پوست پرتقالی شدن ران ها را حل کنند اما به دردسر افتاده اند . خانم نوربخش مشکل خود را اینگونه شرح می دهد :
” ران های من از ابتدا قطور بود و با افزایش وزنی که بعد از زایمان داشتم ، قطرشان بیشتر هم شد . مشکل دیگری هم برایم به وجود آمد ، وجود برجستگی و فرورفتگی های عمیق در ران ها بود . ۲ سال قبل به جراح پلاستیک مراجعه کردم و به من اطمینان دادند که مشکلم با ساکشن ، کاملا برطرف خواهد کرد اما بعد از ساکشن آنقدر ران هایم بدریخت شد که خودم هم جرات نگاه کردن به آنها را ندارم . به پزشکان دیگریهم مراجعه کردم و آنها نیز قول هایی برای کمک به بهبود داده اند ولی این اتفاق آنقدر روی من تاثیر منفی گذاشته که از اقدام بعدی و ساکشن دیگر می ترسم .

*  آیا واقعا راه حلی برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد ؟

   تجمع چربی در ران ها معمولا با برجستگی و فرورفتگیهایی در پوست همراه است که اصطلاحا پوست پرتقالی نامیده می شود اما ساکشن چربی های اضافی ران ، به خصوص اگر سطحی انجام شود ، نه تنها باعث بهبود و زیبایی ایجاد نمی کند بلکه باعث نازیبایی عضو هم خواهد شد .ساکشن ران فقط برای کسانی مناسب است که می خواهند کمی قطر ران هایشان را کاهش دهند و شکل پوست ران زیر لباس برایشان مهم نیست . اگر شکل و ظاهر پوست هم برای فرد اهمیت داشته باشد ، دست زدن به این عمل کاملا اشتباه است .

   به نظر من این کار نباید انجام شود مگر اینکه با احتیاط و از قسمت های عمیق ران مقدار کمی چربی ساکشن شود .ثابت شده افرادی که ورزش می کنند هم نمی توانند قطر ران شان را زیاد کاهش دهند . تبلیغات زیادی در رسانه های گوناگون در این باره مشاهده می کنیم که همه آنها دروغ است و جنبه تجاری دارند و بیماران باید بدانند که از بین بردن کامل پوست پرتقالی یا کاهش قطر ران به اندازه دلخواه ، غیر عملی است . البته برای چنین بیمارانی می توان پوست کشی انجام داد و باعمل جراحی قسمت های داخلی رانرا کهخیلی شل و افتاده است ، بالاتر کشید که در این روش زیبایی نسبی ایجاد می شود .

*   چاقی ران به لیپولیزر جواب نمی دهد !

    تجمع چربی در اندام خانم ها در نواحی شکم ، ران ها ، باسن و پشتبازوهاست. عوامل دیگریمانند توارث ، خوردن غذاهای ناسالم و … نیز در بروز سلولیت موثرند .گاهی به غلط ، بیماران دچار این مشکل را ساکشن و حجمزیادی از چربی را از ناحیه ران خارج می کنند اما با بیرون کشیدن چربی ، صافی و یکدستی مورد نظر به دست نمی آید . با برداشت چربی از ران، محوطه ای تونل مانند در زیر بافت ایجاد می شود که شکل لایه اولیه پوست را ناهموار می کند .ران محوطه وسیعی دارد در حالی که عمل لیپولیزر برای مناطق کم وسعت مثل پهلوهاست . داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش با این بیماران بسیار کمک می کند .البته درمان زمان بر است و به همین دلیل معمولا افراد تمایل چندانی به آن نشان نمی دهند .درمان مهجزه آسایی برای سلولیت وجود ندارد ولی می توان بد شکلی ایجاد شده را تا حدود زیادی ترمیم کرد .

پروانه کاظمی – کارشناس تغذیه

گرداوري: مجله اينترنتي هلو

منبع: زيباشودات كام

مجله اینترنتی هلو چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395 زمان : 10:29 نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
کد امنیتی رفرش

درباره ما
ما در مجله اينترنتي هلو با جديدترين مطالب درباره پزشکي،زناشويي،آشپزي،بارداري،کودک،تعبير خواب،مدل لباس،بيوگرافي افراد مشهور و .... در خدمت شما عزيزان هستيم
اطلاعات کاربری
داستان واقعي رابطه نامشروع با پسر شهرستاني

داستان واقعي رابطه نامشروع با پسر شهرستاني

کامران سرانجام توانست من را فریب دهد، زیرا او با اصرارتمام توانست یک روز به دور از چشم مادرم به خانه ما آمده و با من ارتباط برقرار کرده و  . .

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

لذت جنسي در دوران بيماري هاي مزمن

لذت جنسي در دوران بيماري هاي مزمن

افرادي که دچار بيماري هاي مزمن هستند چگونه از رابطه جنسي خود لذت ببرند؟

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

تجاوز به دختر دانش آموز توسط يک فوتباليست

تجاوز به دختر دانش آموز توسط يک فوتباليست

آقاي فوتباليست که دختر دانش آموز تجاوز کرده بود و باعث باردار شدن اين دختر شده بود

ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد

آمار سایت
  • کل مطالب : 12266
  • کل نظرات : 148
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 97
  • آی پی امروز : 46
  • آی پی دیروز : 161
  • بازدید امروز : 566
  • باردید دیروز : 1,058
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 566
  • بازدید ماه : 9,147
  • بازدید سال : 40,468
  • بازدید کلی : 3,901,849
  • کدهای اختصاصی